Eфикасно претставување на бизнис идеја пред борд на инвеститори во Град Скопје

In this article:

Целта на овој проект е да се обучат присутните за тоа како на правилен начин да се презентира бизнис идеја пред инвеститори.
Обуки за средношколци и наставници кои предаваат теми од областа на иновации, бизнис и претприемништво за теоретските и практичните аспекти за пристап до финансии и настап пред борд на инвеститори

Консултантски сесии со секој од претприемачките тимови и нивните ментори

Подготовка и аплицирање на стекнатите вештини во презентација на бизнис идеите пред симулиран борд на инвеститори.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Share this post

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Recent articles

Featured articles