Состанок КЛАСТЕРИ БЕЗ ГРАНИЦИ – ЗАЕДНО СМЕ ПОСИЛНИ

In this article:

Во рамки на состанокот беа одржани презентации на теми „Мерење и спроведување на квалитетот на кластерските здруженија согласно ЕУ-стандардите“ и „Балкански кластери – платформа за развој на мали и средни претпријатија во регионот“.

Беше потпишан меморандум за соработка помеѓу НЦРИПУ, Скопје и Куча Кластера, Ниш Србија за взаемно организирање на настанот „Денови на Кластери“ кој ќе се одржи во Охрид, во хотел „Горица“ на дата 22-24ти Септември, 2016  http://daniklastera.clusterhouse.rs/

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp