In this article:

Натпреварот „Get In The Ring“ се одржа на ден 05.11.2015 во хотел „Александар Палас“ Скопје
На настанот се натпреваруваа тимови кои нивните бизнис идеи ги презентираа пред комисија составена од претприемачи и директори на компании.

После сериозна „битка“ и гласање од страна на комисијата, ги добивме следните победници:
1. Fueloyal
2. Energy Squared
3. Ni tekna

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp