Промоција за дел од реализираното од проектот EcoSystemApp

In this article:

На ден 09.06 (четврток) ќе биде одржан состанок со цел да се промовираат резултатите од досегашната работа на проектот EcoSystemApp (ERASMUS+ проект) чија цел е промоција на претприемништво.

Настанот ќе започне во 09:30 часот со регистрација и предвидено е да трае до 16:30 часот.

Влезот е слободен за сите заинтересирани слушатели.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp