Продолжен рокот за пријавување за натпреварот Get In The Ring 2016

In this article:

Почитувани директори, професори, средношколци

Заради големиот интерес за натпреварот Get In The Ring 2016, рокот за пријавување е поместен до петок (23.09) 23:59 часот.

Чест ни е да ви ја претставиме комисијата која ќе ги избира најдобрите тимови.

Zhivko Mukaetov (Alkaloid, Macedonia),
Robert Arsov (Guggenheim Securities, USA),
Chris Pavlovski (Rumble, Canada),
Mitre Kutanovski (Mitre Group, USA),
Martin Paech (ACN, Holland),
Viktor Meskov (SEAF),
Dejan Kalinikov (SEAF),
Aleksandar Stamboliev (Macedonia 2025),
Petar Spaseski (HATCH, Australia),
Goran Zlatevski (Publikum Art, Macedonia),
Izaac Trpeski (ORO Luxury Water, Australia),
Dimitar Mitrov (AMC, Macedonia)

Ги очекуваме вашите пријави на info@ncdiel.mk !

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp