Состанок КЛАСТЕРИ БЕЗ ГРАНИЦИ – ЗАЕДНО СМЕ ПОСИЛНИ

In this article:

Во рамки на состанокот беа одржани презентации на теми „Мерење и спроведување на квалитетот на кластерските здруженија согласно ЕУ-стандардите“ и „Балкански кластери – платформа за развој на мали и средни претпријатија во регионот“.

Беше потпишан меморандум за соработка помеѓу НЦРИПУ, Скопје и Куча Кластера, Ниш Србија за взаемно организирање на настанот „Денови на Кластери“ кој ќе се одржи во Охрид, во хотел „Горица“ на дата 22-24ти Септември, 2016  http://daniklastera.clusterhouse.rs/

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Share this post

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Recent articles

Featured articles