Промоција за дел од реализираното од проектот EcoSystemApp

In this article:

На ден 09.06 (четврток) ќе биде одржан состанок со цел да се промовираат резултатите од досегашната работа на проектот EcoSystemApp (ERASMUS+ проект) чија цел е промоција на претприемништво.

Настанот ќе започне во 09:30 часот со регистрација и предвидено е да трае до 16:30 часот.

Влезот е слободен за сите заинтересирани слушатели.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Share this post

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Recent articles

Featured articles