Финалисти од средните училишта за натпреварот Get In The Ring 2016

In this article:

Почитувани,

Ни претставува голема чест да ви ги соопштиме тимовите финалисти од средните училишта од Република Македонија за натпреварот Get In The Ring 2016.

Финалето ќе се одржи во среда (19.10.2016) со почеток од 11:00 часот во Метрополис арена (Скопски Саем)

 

  • Be GREEN to be SEEN
  • Bright vissioners
  • Edible Water (EW)
  • FLIXBAG
  • GED- Green Environment Device
  • Nano-Heat
  • RDAS (Representatives for developing aware residents)
  • Weighted Blanket

de2ynou10kmphipeljoo

 

Голема благодарност до сите ученици и наставници – ментори коишто земаа учество во натпреварот.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp