Победници од натпреварот Get In The Ring 2016

In this article:

Финалето на натпреварот Get In The Ring 2016 се одржа на Скопски саем во Метрополис арената со почеток од 11:00 часот кога се натпреваруваа најдобрите 8 тимови од средните училишта од Македонија. Во 14:15 започна натпреварувањето на 8те најдобри стартап компании.

Во натпреварувањето помеѓу средните училишта првото место го освои тимот Weighted Blanket.

Второто место припадна на FLIXBAG.

На трето место беше тимот Nano-Heat.

Четвртото место го освои тимот Edible Water. 

 

Во натпреварувањето помеѓу стартапите првото место припадна на тимот Systems for Enterprise. 

Второто место го освои тимот Gordian Sistemi DOO.

Им честитаме на победниците и на сите учесници на натпреварот им посакуваме успех.

 

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp