Повик за експерт за развој на методологија и спроведување на истражувањa за извозната диверзификација во машински и металопреработувачки сектор

In this article:

Здружение Национален центар за развој на иновации и претприемачко учење Скопје во рамките на проектот: „Идентификување на развојните можности за структурни промени и извозна диверзификација преку активни секторски политики – студија на случај: машински и металопреработувачки сектор“ објавува повик за експерт за развој на методологија и спроведување на истражувањa за извозната диверзификација во машински и металопреработувачки сектор. Проектот е финансиран во рамките на проектот „Јакнење на капацитетите и механизмите за поддршка на реформскиот процес на Поглавје 20“, проект финансиран од Европската Унија преку ИПА програмата за поддршка на граѓанското општество и медиуми 2015, имплементиран од страна на Фондација за Претприемачки сервис за млади (координатор), Фондација за Менаџмент и индустриско истражување и Здружение за рурален развој „Јавор“.

Огласот и апликацискиот формулар можете да го најдете на следниот линк.

Краен рок за поднесување апликации е 12.03.2018 до 17 часот, лично или по пошта на адреса:

НЦРИПУ Скопје

Бул. „8-ми септември“ бр. 2-9,

1000 Скопје, Македонија,

или електронски на адреса:

info@ncdiel.mk

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Share this post

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Recent articles

Featured articles