ОТВОРЕН ПОВИК ЗА ДИЗАЈН И ПЕЧАТЕЊЕ НА ПУБЛИКАЦИИ ЗА ПРОЕКТОТ „ИНОВАТИВЕН ЕКО СИСТЕМ ВО ПРЕКУГРАНИЧНАТА ОБЛАСТ“

In this article:

Националниот центар за развој на иновации и претприемачко учење (НЦРИПУ) Скопје, објавува повик за поднесување на понуди за ДИЗАЈН И ПЕЧАТЕЊЕ НА ПУБЛИКАЦИИ за проектот „Иновативен еко систем во прекуграничната област“ со референтен број EuropeAid/152956/DD/ACT/MK финансиран од Европската комисија, претставена од Делегацијата на Европската унија во Скопје.

Сите заинтересирани можат да ги погледнат документите за општи информации околу процесот на евалуација и избор на следниот линк.

Сите заинтересирани кандидати треба да пратат понуда на емаил адреса: innov8@ncdiel.mk или лично на адреса:

Бул. „8-ми Септември“ бр. 2-9
1000 Скопје, Македонија

најдоцна до 17-ти август, 16 часот по локално време.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Share this post

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Recent articles

Featured articles