Објава на полуфиналисти од натпреварот BEST BUSINESS CONCEPT 2018 за средните училишта

In this article:
Почитувани,
Чест ни е да ви ја претставиме листата на 16-те полуфиналисти на натпреварот “BEST BUSINESS CONCEPT 2018” за средни училишта.

AlphaSmart

Skopje

BaNu

Skopje

BEYOND Engineering Solutions

Skopje

Buzzlight

Skopje

Corn Silk Tea

Gostivar

Dish

Skopje

Easy Bite

Ohrid

Extra title

Valandovo

Futurella

Bogdanci

Growth Rings

Skopje

Happy Paws

Kumanovo

IMB

Kocani

Nyx INC.

Skopje

UnicaSpera

Veles

VR edu

Struga

Voyage

Strumica

Полуфиналниот натпревар ќе се одржи на 03.11.2018 (сабота) во амфитеатарот на Машинскиот факултет со почеток во 11:00 часот.

Ве молиме секој од тимовите кои се пласирани во полуфиналето на е-маил (info@ncdieil.mk) да испратат музичка секвенца од 30 секунди со коja ќе биде најавен тимот на почетокот на дуелот.

Се гледаме!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp