PFZ_4018

Учество на натпреварот Get In The Ring

September 13, 2016 Ncdiel n 0

Почитувани директори и наставници од средните школи, Националниот центар за развој на иновации и претприемничко учење (НЦРИПУ) во соработка со Бирото за развој на образованието, […]

IMAG1557

Get In The Ring, Скопје

February 15, 2016 Ncdiel n 0

Натпреварот „Get In The Ring“ се одржа на ден 05.11.2015 во хотел „Александар Палас“ Скопје На настанот се натпреваруваа тимови кои нивните бизнис идеи ги […]

1 2 3