Резултати од предселекцијата на натпреварот „Најдобар бизнис концепт – 2022“

Почитувани, Организаторите на натпреварот „Најдобар бизнис концепт 2022“, Центарот за развој на нови бизниси при Машинскиот факултет, Универзитет „Св. Кирил и Методиј“, Фондацијата Македонија 2025 и Националниот центар за развој на иновации и претприемачко учење (НЦРИПУ) за финалниот натпревар ги избраа следните 16 тимови / концепти (подредени по азбучен ред): 3D Factory Technical High School…

Read more

Invitation for teachers and students to one-day trainings within the project “Capacity Building of Educational Staff and Students for Green Innovation and Sustainable Development”, supported by the City of Skopje

We are pleased to invite you to two one-day trainings within the project “Capacity Building of Educational Staff and Students for Green Innovation and Sustainable Development”, supported by the City of Skopje.   The aim of this project is to build the capacity of teachers and students for green innovation and sustainable development through training…

Read more