Второ реализирање на обуката по иновации и претприемништво за наставници 2016

In this article:

Почитувани,

Би сакале да ве известиме дека поради поголем интерес за посета на обуката по Иновации и Претприемништво, истата ќе се организира повторно во сабота (01.10) во 11 часот во просториите на Машинскиот факултет (нова зграда, дел за хомологација, III кат)

 

Секој заинтересиран треба да го пополни следниот формулар за учество.

На формуларот за пријавување стои сметката каде треба да биде извршена исплатата. Потребно е да донесете потврда за извршена наплата во сабота со вас, со цел да добиете сертификат за обуката.

Со почит,

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp