September 27, 2016

Второ реализирање на обуката по иновации и претприемништво за наставници 2016

Почитувани, Би сакале да ве известиме дека поради поголем интерес за посета на обуката по Иновации и Претприемништво, истата ќе се организира повторно во сабота (01.10) во 11 часот во просториите на Машинскиот факултет (нова зграда, дел за хомологација, III кат)   Секој заинтересиран треба да го пополни следниот формулар за учество. На формуларот за…

Details