Brochure “Days of Clusters 2016”

In this article:

Брошурата и зборникот на “Денови на кластерите 2016” што се одржаа во Охрид можете да ги погледнете и симнете преку следниве линкови:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Share this post

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Recent articles

Featured articles