November 14, 2016

Brochure “Days of Clusters 2016”

Брошурата и зборникот на “Денови на кластерите 2016” што се одржаа во Охрид можете да ги погледнете и симнете преку следниве линкови: Зборник “Денови на кластери 2016” Брошура “Денови на кластери 2016”

Details

Успешна реализација на конференцијата „Денови на кластерите 2016“ во Охрид

Градот Охрид беше градот на кластерите на Балканот во 2016 година и понуди можност да се зближат актери од оваа дејност за размена на знаења и искуства, да создадат нови партнерства воедно уживајќи во Македонската гостопримливост, вкусна храна, вино, историја, природа и музика. Оваа година на конференцијата се собраа над 150 експерти за економски развој…

Details