February 15, 2016

Get In The Ring, Скопје

Натпреварот „Get In The Ring“ се одржа на ден 05.11.2015 во хотел „Александар Палас“ Скопје На настанот се натпреваруваа тимови кои нивните бизнис идеи ги презентираа пред комисија составена од претприемачи и директори на компании. После сериозна „битка“ и гласање од страна на комисијата, ги добивме следните победници: 1. Fueloyal 2. Energy Squared 3. Ni…

Details

Состанок КЛАСТЕРИ БЕЗ ГРАНИЦИ – ЗАЕДНО СМЕ ПОСИЛНИ

Во рамки на состанокот беа одржани презентации на теми „Мерење и спроведување на квалитетот на кластерските здруженија согласно ЕУ-стандардите“ и „Балкански кластери – платформа за развој на мали и средни претпријатија во регионот“. Беше потпишан меморандум за соработка помеѓу НЦРИПУ, Скопје и Куча Кластера, Ниш Србија за взаемно организирање на настанот „Денови на Кластери“ кој…

Details