September 13, 2016

Учество на натпреварот Get In The Ring

Почитувани директори и наставници од средните школи, Националниот центар за развој на иновации и претприемничко учење (НЦРИПУ) во соработка со Бирото за развој на образованието, Центар за средно стручно образование. Министерството за образование и наука на РМ, Министерството за економија на РМ, Град Скопје и главниот покровител на настанот фондацијата Македонија 2025, и во 2016 година…

Details