September 20, 2016

Продолжен рокот за пријавување за натпреварот Get In The Ring 2016

Почитувани директори, професори, средношколци Заради големиот интерес за натпреварот Get In The Ring 2016, рокот за пријавување е поместен до петок (23.09) 23:59 часот. Чест ни е да ви ја претставиме комисијата која ќе ги избира најдобрите тимови. Zhivko Mukaetov (Alkaloid, Macedonia), Robert Arsov (Guggenheim Securities, USA), Chris Pavlovski (Rumble, Canada), Mitre Kutanovski (Mitre Group, USA),…

Details