October 3, 2016

Аплицирајте за стартап натпреварите!

Пријавете се!!! На 19.10. 2016 година на Скопскиот саем, за време на ТЕХНОМА и МАКИНОВА, и како предвесник на економскиот Самит на Македонија2025, ќе се одржи финалето на два глобални натпревари за старт-ап компании. Настанот е  во организација на Националниот центар за развој на иновации и претприемачко учење (НЦРИПУ) и Македонија 2025. Поддржувачи на настанот…

Details