October 13, 2016

Полуфиналисти од средните училишта за натпреварот Get In The Ring 2016

Почитувани, Ни претставува голема чест да ви ги соопштиме полуфиналистите – средни училишта од Република Македонија за натпреварот Get In The Ring 2016. Редоследот на тимовите е даден по азбучен ред. Ги очекуваме сите полуфиналисти на Машински факултет, УКИМ во Сабота (15.10.2016)  во 11:00 часот (нова зграда 3ти кат). Голема благодарност до сите ученици и наставници…

Details

Соопштение за натпреварот Get In The Ring 2016 за средните училишта

Почитувани средношколци и ментори учесници на натпреварот Get In The Ring 2016 Заради временската разлика (САД/Европа/Австралија) сеуште ги чекаме резултатите од оценувањето од некои членови од комисијата. Најдобрите 16 тимови кои ќе се пласираат во полуфиналето ќе бидат објавени во текот на денот – најдоцна до 24.00 часот. Ви благодарам за разбирањето Тимовите на НЦРИПУ…

Details