October 17, 2016

Финалисти од средните училишта за натпреварот Get In The Ring 2016

Почитувани, Ни претставува голема чест да ви ги соопштиме тимовите финалисти од средните училишта од Република Македонија за натпреварот Get In The Ring 2016. Финалето ќе се одржи во среда (19.10.2016) со почеток од 11:00 часот во Метрополис арена (Скопски Саем)   Be GREEN to be SEEN Bright vissioners Edible Water (EW) FLIXBAG GED- Green…

Details