October 20, 2016

Победници од натпреварот Get In The Ring 2016

Финалето на натпреварот Get In The Ring 2016 се одржа на Скопски саем во Метрополис арената со почеток од 11:00 часот кога се натпреваруваа најдобрите 8 тимови од средните училишта од Македонија. Во 14:15 започна натпреварувањето на 8те најдобри стартап компании. Во натпреварувањето помеѓу средните училишта првото место го освои тимот Weighted Blanket. Второто место…

Details