November 22, 2016

crayon workshop

CRAYON’S Работилница

Почитувани,   Ни претставува огромно задоволство да ве поканиме на еднодневна интерактивна работилница за користење на иновативна методологија за развој на бизнис идеја дизајнирана со употреба на LEGO® Serious play. Работилницата е дел од Еразмус+ проектот CRAYON, кој вклучува развој на методологија и тренинг програма за поттикнување на претприемачки вештини (crayonsproject.eu). Сите учесници на работилницата ќе добијат сертификати…

Details