October 10, 2017

Одржана обука за ученици од средните школи за натпреварот Get In The Ring 2017

Подготвителната обука за учениците од средните школи беше спроведена во амфитеатарот на Машинскиот факултет во саботата (07.10.2017) со почеток во 11 часот.  Настанот го отвори професорот Радмил Поленаковиќ со воведно обраќање пред присутните и со претставување на гостите спикери: Мотивационен говор Митко Андонов (претставник од Mакедонија 2025, консултант и експерт за маркетинг и продажба) Мотивационен говор…

Details