Одржана обука за ученици од средните школи за натпреварот Get In The Ring 2017

In this article:

Подготвителната обука за учениците од средните школи беше спроведена во амфитеатарот на Машинскиот факултет во саботата (07.10.2017) со почеток во 11 часот.  Настанот го отвори професорот Радмил Поленаковиќ со воведно обраќање пред присутните и со претставување на гостите спикери:

  • Мотивационен говор Митко Андонов (претставник од Mакедонија 2025, консултант и експерт за маркетинг и продажба)
  • Мотивационен говор Стефан Митески (минатогодишен победник на натпреварот Get In The Ring 2016 и директор на фирмата Systems for Enterprise)

На крај професорот Поленаковиќ го објасни подетално концептот на натпреварот Get In The Ring и го сподели формуларот кој треба тимовите да го пополнат за учество на истиот ( https://goo.gl/forms/PulRcgx3P1ME4Xfo1 ).

На следниот линк може да ја најдете и презентацијата која беше одржана.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp