Отворен повик за експерт/консултант за проектот „Иновативен еко систем во прекуграничната област“

In this article:

Националниот центар за развој на иновации и претприемачко учење (НЦРИПУ) Скопје, објавува повик за поднесување на понуди за Senior Innovation Expert за проектот „Иновативен еко систем во прекуграничната област“ со референтен број EuropeAid/152956/DD/ACT/MK финансиран од Европската комисија, претставена од Делегацијата на Европската унија во Скопје.

Сите заинтересирани кандидати треба да испратат CV, финансиска понуда, изјава за ексклузивност и достапност како и краток опис на методологијата за работа. Погледнете ги  документите за општи информации околу процесот на евалуација и избор на кандидат во прилог на следниот линк.

Сите заинтересирани кандидати треба да пратат понуда на емаил адреса: innov8@ncdiel.mk или лично на адреса:

Бул. „8-ми Септември“ бр. 2-9
1000 Скопје, Македонија

најдоцна до 6-ти септември, 17 часот по локално време.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Share this post

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Recent articles

Featured articles