Отворен повик за преведувач од англиски на македонски за проектот: „Иновативен еко систем во прекуграничната област“

In this article:

Националниот центар за развој на иновации и претприемачко учење (НЦРИПУ) Скопје, објавува повик за поднесување на понуди за English to Macedonian translator за проектот „Иновативен еко систем во прекуграничната област“ со референтен број EuropeAid/152956/DD/ACT/MK финансиран од Европската комисија, претставена од Делегацијата на Европската унија во Скопје.

Сите заинтересирани кандидати треба да испратат CV, тендерска форма и финансиска понуда. Формуларите и општите информации може да ги преземете во прилог на следниот линк.

Сите заинтересирани кандидати треба да пратат понуда на емаил адреса: innov8@ncdiel.mk или лично на адреса:

Бул. „8-ми Септември“ бр. 2-9
1000 Скопје, Македонија

најдоцна до 17-ти oктомври, 17 часот по локално време.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp