NCDIEL Publications

Brochure “Days of Clusters 2016”

Брошурата и зборникот на “Денови на кластерите 2016” што се одржаа во Охрид можете да ги погледнете и симнете преку следниве линкови: Зборник “Денови на кластери 2016” Брошура “Денови на кластери 2016”

Details