December 18, 2015

Претприемач на годината 2015

На ден 18.12.2015 година (петок), во хотелот „Александар Палас“ во Скопје, беа доделени награди за најуспешните претприемачи на микро и мали претпријатија во Република Македонија. Наградата се доделува по 9-ти пат, а целта е да се поттикне претприемачкиот дух во земјата, преку промоција на успешни примери. Во категоријата мали претпријатија првата награда им припадна на…

Details