June 5, 2016

Промоција за дел од реализираното од проектот EcoSystemApp

На ден 09.06 (четврток) ќе биде одржан состанок со цел да се промовираат резултатите од досегашната работа на проектот EcoSystemApp (ERASMUS+ проект) чија цел е промоција на претприемништво. Настанот ќе започне во 09:30 часот со регистрација и предвидено е да трае до 16:30 часот. Влезот е слободен за сите заинтересирани слушатели.

Details