Меѓународен натпревар „Get in The Ring“ регинално финале, Софија

In this article:

Македонските победници на натпреварот Get in The Ring во лесна и средна категорија успешно се презентираa на полуфиналето во Софија. Македонското финале се одржа на 5-ти ноември 2015 година во организација на НЦРИПУ и Европската бизнис заедница.

Во полуфиналето во лесна категорија Игор Христов (Fueloil) победи во својата „битка“ против претставникот на Унгарија, и во својата категорија го освои второто место. Во средна категорија нашиот Александар Димески од старт-ап компанијата Energy Sqaured се пласираше на 4-тото место. На полуфиналниот натпревар учествуваа старт-ап компании од 6 земји од регионот.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Share this post

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Recent articles

Featured articles