Повик за поднесување понуди за развој на веб страница

In this article:

 

 

 

 

Националниот центар за развој на иновации и претприемничко учење (НЦРИПУ) објавува покана за поднесување на понуди со предмет на набавка „Консултантски услуги за развој, хостирање и одржување на веб страница за проектот СПИР“, референтен број EuropeAid/136315/ID/ACT/MK-12-8412/1-2.  Проектот е финансиран од Европска Унија преку ИПА Програмата за развој на човечки ресурси EuropeAid/136315/ID/ACT/MK.

Техничката документација е достапна на следниот линк.

Понудите треба да се достават во канцеларијата на НЦРИПУ, на адреса Даме Груев 1/2-17, Скопје Центар, или на емаил адреса: ivana.stankovska@ncdiel.mk.

Крајниот рок за поднесување на понудите е 24 март  2017 година до 16:00 часот по локално време.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp