In this article:

Почитувани,

Со задоволство ве информираме дека повикот за учество на интернационалниот натправер за стартапи Get In The Ring 2017 е отворен.

Натпреварот е организиран од страна на Националниот центар за развој на иновации и претприемачко учење, во соработка со Бирото за развој на образованието, Министерството за образование и наука на РМ, Министерството за економија на РМ, Град Скопје, претставништвото на Холандската стопанска комора во Македонија и Бизнис старт-ап центарот при Машински факултет Скопје.

Главен покровител на настанот е невладината организација Македонија 2025.

Сите заинтересирани можат да аплицираат на следната страна: https://getinthering.gribb.io/event/get-in-the-ring-skopje

Рокот за аплицирање е до 24.10.2017 (вторник) до 16:00 часот

Информативен состанок (rules and procedures) со апликантите ќе се одржи на 26.10.2017 (четврток) на Машински факултет во 16:30 часот

Финалето ќе се одржи на 31.10.2017 (вторник) на Скопски саем.

За повеќе информации за натпреварот можете да прочитате на официјалната страна https://getinthering.co/

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Share this post

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Recent articles

Featured articles