September 29, 2017

Get In The Ring 2017 за стартапи

Почитувани, Со задоволство ве информираме дека повикот за учество на интернационалниот натправер за стартапи Get In The Ring 2017 е отворен. Натпреварот е организиран од страна на Националниот центар за развој на иновации и претприемачко учење, во соработка со Бирото за развој на образованието, Министерството за образование и наука на РМ, Министерството за економија на…

Details