December 6, 2017

Учество на САЕМ НА ПРОЕКТИ за презентирање на резултатите од ИПА Програмата

Настанот беше спроведен од страна на Министерството за финансии, Министерството за турд и социјална политика и Министерството за образование и наука, со цел презентирање на резултатите од ИПА повеќегодишната програма за развој на човечки ресурси. Се одвиваше во просториите на Економскиот факултет – Скопје, на 04.10.2017 година со почеток во 12 часот напладне. Модераторот Ана…

Details