September 21, 2018

Завршната конференција по повод финализирањето на проектот „Идентификување на развојните можности за структурни промени и извозна диверзификација преку активни индустриски политики – студија на случај: машински и металопреработувачки сектор“.

Центарот за стратегиски истражувања на МАНУ, заедно со Националниот центар за иновации и претприемачко учење имаат чест да ве поканат на завршната конференција по повод финализирањето на проектот „Идентификување на развојните можности за структурни промени и извозна диверзификација преку активни индустриски политики – студија на случај: машински и металопреработувачки сектор“. Активностите беа реализирани во рамките…

Details

„НАЈДОБАР БИЗНИС КОНЦЕПТ 2018“

НАТПРЕВАР ЗА ГИМНАЗИИТЕ И СРЕДНИТЕ СТРУЧНИ УЧИЛИШТА ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА „НАЈДОБАР БИЗНИС КОНЦЕПТ 2018“ „Како идејата да ја претворам во старт-ап компанија и како до инвестиции за мојот старт-ап“ Почитувани, Националниот центар за развој на иновации и претприемничко учење (НЦРИПУ) во соработка со Центарот за развој на нови бизниси при Машинскиот факултет, Универзитет „Св. Кирил…

Details