January 17, 2022

Оглас за вработување

Националниот центар за развој на иновации и претприемачко учење (НЦРИПУ) објавува оглас за Експерт во областа на образованието, за работа на проекти. НЦРИПУ Скопје, има потреба од нов член во тимот кој ќе се придружи на организацијата со цел аплицирање и реализација на проекти во областа на образованието (поддршка на образовните политики и на реформите…

Details