September 16, 2022

Conference announcement – “Human capital for inclusive growth in North Macedonia”

На 27 септември 2022 со почеток во 10 часот во Хотелот Мериот е закажана конференцијата „Човечкиот капитал за инклузивен раст во Северна Македонија“, во чии рамки ќе биде промовиран Извештајот за Република Северна Македонија како дел од сеопфатниот извештај – SME Policy Index: Western Balkans and Turkey 2022. На Конференцијата ќе учествуваат претставници на креаторите…

Details