Полуфиналисти од средните училишта за натпреварот Get In The Ring 2016

In this article:

Почитувани,

Ни претставува голема чест да ви ги соопштиме полуфиналистите – средни училишта од Република Македонија за натпреварот Get In The Ring 2016. Редоследот на тимовите е даден по азбучен ред. Ги очекуваме сите полуфиналисти на Машински факултет, УКИМ во Сабота (15.10.2016)  во 11:00 часот (нова зграда 3ти кат).

Голема благодарност до сите ученици и наставници – ментори коишто земаа учество во натпреварот.

 •  “1/2 Food”
 • Be GREEN to be SEEN
 • Bright vissioners
 • Edible Water (EW)
 • FLIXBAG
 • GED- Green Environment Device
 • GGA – Graviola Guardian Angel
 • IT 4 U
 • Layan
 • modx
 • Nano-Heat
 • One Week At A Time
 • Parenting & Baby Care
 • RDAS (Representatives for developing aware residents)
 • SBL Wallet (Secure Beyond Limits)
 • Weighted Blanket
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Share this post

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Recent articles

Featured articles