Соопштение за натпреварот Get In The Ring 2016 за средните училишта

In this article:

Почитувани средношколци и ментори учесници на натпреварот Get In The Ring 2016

Заради временската разлика (САД/Европа/Австралија) сеуште ги чекаме резултатите од оценувањето од некои членови од комисијата.

Најдобрите 16 тимови кои ќе се пласираат во полуфиналето ќе бидат објавени во текот на денот – најдоцна до 24.00 часот.

Ви благодарам за разбирањето

Тимовите на НЦРИПУ и Македонија 2025

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Share this post

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Recent articles

Featured articles