Featured

Резултати од предселекцијата на натпреварот „Најдобар бизнис концепт – 2022“

Почитувани, Организаторите на натпреварот „Најдобар бизнис концепт 2022“, Центарот за развој на нови бизниси при Машинскиот факултет, Универзитет „Св. Кирил и Методиј“, Фондацијата Македонија 2025 и Националниот центар за развој на иновации и претприемачко учење (НЦРИПУ) за финалниот натпревар ги избраа следните 16 тимови / концепти (подредени по азбучен ред): 3D Factory Technical High School…

Details