October 20, 2017

Известување за 16те полуфиналисти од натпреварот Get In The Ring 2017 за средни училишта

Почитувани, Чест ни е да ви ја претставиме овогодинешната листа на 16те полуфиналисти на натпреварот Get In The Ring 2017 за средни училишта. Полуфиналниот натпревар ќе се одржи на 27.10.2017 (петок) во амфитеатарот на Машинскиот факултет со почеток во 12:00 часот. Ве молиме секој од тимовите кои се пласирани во полуфиналето на е-маил: info@ncdieil.mk да испратат музичка…

Details