March 14, 2021

The WBC-RRI.NET project has started

Со големо задоволство ја информираме јавноста дека на 4ти и 5ти март, 2021 г., се одржа првиот состанок од проектот Воведување на ОИИ во земјите од ЗБ: Подобрување на самоодржливите екосистеми за истражување и иновации, во кој учествуваа сите проектни партнери. Заради моменталната пандемија, состанокот се одржа онлајн, на платформата Зум. Проектниот конзорциум е составен…

Details