Brochure “Days of Clusters 2016”

In this article:

Брошурата и зборникот на “Денови на кластерите 2016” што се одржаа во Охрид можете да ги погледнете и симнете преку следниве линкови:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp