Покана за настан: kick off состанок за проектот RISE

In this article:

Почитувани,

Ни претставува особено задоволство да ве поканиме да присуствувате на kick-off состанокот (четврток 11.05.2017 во 11:00 часот во ЕУ инфо центар) по повод започнувањето на проектот Социјално претприемништво за инклузија на Ромите (RISE! – Roma Inclusion through Social Entrepreneurship).

Во прилог е агендата за настанот

11:00-11:15 Registration
11:15-11:30 Opening of event
prof. Radmil Polenakovikj, PhD, president of NCDIEL
11:30-11:40 Opening statements from EU delegation (TBC)
11:40-11:55 Representative from Central Financing and Contracting Department (CFCD) within Ministry of Finance
11:50-12:00 Representative from Agency for Employment of the Republic of Macedonia
11:55-12:10 Statement from the representative of the Department for development and improvement of the education on the minorities, Ministry of Education and Science
12:10-12:20 Project presentation
Ivana Stankovska, PhD, Project manager
12:20-12:30 Project partner statements
Francesco Tarantino
12:30-12:45 Q&A
12:45-13:15 Cocktail
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Share this post

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Recent articles

Featured articles