May 9, 2017

Покана за настан: kick off состанок за проектот RISE

Почитувани, Ни претставува особено задоволство да ве поканиме да присуствувате на kick-off состанокот (четврток 11.05.2017 во 11:00 часот во ЕУ инфо центар) по повод започнувањето на проектот Социјално претприемништво за инклузија на Ромите (RISE! – Roma Inclusion through Social Entrepreneurship). Во прилог е агендата за настанот 11:00-11:15 Registration 11:15-11:30 Opening of event prof. Radmil Polenakovikj,…

Details