May 12, 2017

Покана за учество на Трибина „Претприемачкото образование во Република Македонија – проблеми и предизвици“

Почитувани, Центарот за стратегиски истражувања при Македонската академија на науките и уметностите (МАНУ) и Центарот за развој на иновации и претприемачко учење на 15.05.2017 година (Понеделник) со почеток во 11:00 часот во амфитеатарот на МАНУ ја организираат Трибината „Претприемачкото образование во Република Македонија – проблеми и предизвици“. Ни претставува особена чест, да ве поканиме да присуствувате на…

Details